DESPRE NOI

Clinica de boli cardiovasculare Angiomed, a luat fiinta in anul 2004 pentru diagnosticare si tratamentul medical al pacientiilor cu boli/afectiuni ischemice- cardiovasculare, boli coronariene si vascular- periferice.

Statisticile confirma pe deplin, ca bolile ischemice coronariene, insuficienta cardiaca, accidentul vascular, afectiunile arteriale periferice grave, determinate de ateroscleroza, sunt cauzele de varf ale mortalitatii la nivelul tarii noastre.

Spitalul deschis in str.Cosminului nr.13, sector 2 pe o suprafata de 2600 mp, cu 26 paturi, include si sectia de chirurgie vasculara, cu sala de operatii, terapie intensiva, si conditii de spitalizare superioare pentru standardul spitalelor private.

Metodele traditionale/ curente de diagnostic (electrocardiograma-EKG-ul, testul Holter pentru EKG sau tensiune arteriala, testul efort) li s-au adaugat metode noi, precum: ecocardiografia transtoracica, transesofagiana , vasculara (Doppler), coronarografie, arteriografia periferica si flebografia.

Angiomedica este dotata pe langa cabinete medicale pentru consultatii cu test efort, montare de holtere TA si EKG, ecocardiografii cord/vasculare de inalta rezolutie si cu Sectia de angiografie care se adreseaza pacientilor cu afectiuni cardiovasculare, oferind astfel, conditii de diagnosticare/tratament, la nivelul de standard international.